När Svenska Stuntgruppen började med att erbjuda privatpersoner en möjlighet att kliva in i stuntens förlovade värld på 90-talet så var det något helt unikt. Idag är vi fortfarande ensamma i Sverige om att kunna låta i princip vem som helst slåss, hoppa i luftkudde och brinna i vår professionella stuntstudio.

Oavsett vilket upplägg som ni väljer så kan vi lova er en häftig dag där vi avslöjar hur arbetet går till samt att ni –självklart – får prova på några väl utvalda stunt. Eftersom de flesta av dessa evenemang äger rum utanför våra ”normala” produktionstider så lyckas vi hålla nere priserna jämfört med vad det normalt sett kostar om vi hyrs in för liknande jobb.

Nedan kan ni läsa mer om vilka olika varianter som ni kan välja mellan samt att det finns ett bokningsformulär längst ner om ni vill komma hit.

Välkomna!

 

Stuntman för en dag – Standard
ca 60 Min

 • Explosion [Info]

 • Wire stunt [Info]

 • High falls [Info]

 • Stunt Fighting [Info]

 

 

 

 3200:- / sällskap

*Inkl. moms 

bokatid

Stuntman för en dag – Premium
ca 90 Min

 

 

 

3900:- / sällskap

*Inkl. moms 

bokatid

Stuntman för en dag – ULTIMAT 
ca 100 Min

 • Explosion [Info]

 • Wire stunt [Info]

 • High falls [Info]

 • Fire stunt [Info]

 • Stunt Fighting [Info]

 • Stunt bottle [Info]

 • ”Through the window” [Info

 

6.250:- / sällskap

*Inkl. moms 

bokatid

 

Explosion

Vår utvalda person, har ögonbindel när han/hon kommer in i lokalen, och när den tas av smäller vi av en stor explosion mitt framför ögonen.

 

Wire Stunt

”Offret” får flyga i en riktig voltsele som t.ex. användes i Matrix och andra liknande filmer. Ni som åskådare är delaktiga och drar i repen för att styra.


High falls

Alla som vill får under detta moment lära sig tekniken för höga fall, och därefter hoppa från ca 5.5m ner i en luftkudde.

 

Fire Stunt

Här tänder vi eld på den utvalda personen. Ett unikt stunt som väldigt få har provat på.


Stunt fighting

Här får hela gänget lära sig hur man slåss som stuntman. Man delas in i par och får lära sig de tekniker som vi använder för att göra det realistiskt men utan att man skadar sig.

Stunt bottle

Här får en person chansen att slå en stuntflaska av s.k. breakaway-glas i huvudet på en vän.

 

 

Through the window

Här får en person hoppa igenom en specialgjord glasruta. Vi gjuter rutorna själva och det är väldigt få som kan skryta med att ha hoppat igenom en ”stuntruta”.

 

 

Vanliga frågor
Får man dricka alkohol i samband med evenemanget?
Nej, vi tillåter inte att någon är påverkad av alkohol eller andra droger. Vi har en noll-tolerans policy.
Kan man delta om man är gravid?
Vi har som policy att ej låta någon som är synbart gravid att göra höga fall eller flyga i vår sele, men det är alltid upp till den enskilda att bestämma. Övriga moment går bra.
Fler vanliga frågor...