Selar

I en voltsele kan utövaren göra både fram- och bakåtvolter, eller posera med kroppen roterad framåt/bakåt. Fästpunkterna sitter på höften och selen bygger endast ca 2,5-5cm på utövarens midjemått. 

En rycksele låter oss rycka utövaren i valfri riktning och den har upp till 50 fästpunkter. Vi har för tillfället tre olika storlekar: Mellan, liten och barnstorlek. 

Flygshorts är väldigt slimmade och har upp till 40 fästpunkter, vilket gör det optimalt för att t.ex. hänga en utövare i en viss pose under längre tagningar. Jämfört med voltselen har de dock inte några roterande delar vilket innebär att utövaren ej kan snurra i selen.  

Slimselen är den tunnaste selen vi har, och den ger utövaren mer frihet att röra sig än de flesta andra selarna. Precis som med flygshortsen så kan inte denna sele rotera i någon ledd och den är dessutom mer krävande av utövaren att använda. Vi använder denna ofta på motion capture inspelningar, eftersom selen inte täcker markörer.   

En 3D-sele tillåter utövaren att rotera åt alla håll. Den används dock mest i liveproduktioner eftersom den synliga ringen som omsluter utövaren är svår att redigera bort i efterbearbetningen. 

Fotselen kan användas tillsammans med andra selar som stöd, eller för att t.ex. lyfta en utövare i foten. 

 

Vi har flera olika selar för alla tillfällen, t.ex. voltselar, flygshorts och ryckselar. 

 

Vi har dessutom möjlighet att säkra personal bakom kameran, med t.ex. säkerhetsselar och bälten. Vi kan skräddarsy selar efter önskemål och vi kan till och med sy helt nya selar vid behov. 

Kontakta oss för mer information.